JOGI NYILATKOZAT

Jogi nyilatkozat

Tájékoztató
A honlap (a http://studyaid.eu szerveren elérhető, interneten közlött szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Szerzői jog
Az Olvasásklinika weboldalain található minden képi, grafikai és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Így ezek bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Olvasásklinika Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk
Az Olvasásklinika weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Olvasásklinika Kft. felelősséget nem vállal, de elkövet mindent az információk hibamentességéért.

Az Olvasásklinika Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, hálózati- vagy rendszerhibából, illetve más hasonló okból származnak.

Személyi adatok védelme
Az Olvasásklinika Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a StudyAid Informatikai Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a StudyAid – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

Az Olvasásklinika Kft. az ügyfelei személyére, adataira, szolgáltatásaira, szerződéseire, vásárlásaira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt semmilyen körülmények között nem szolgáltat ki harmadik fél részére és ezen adatok védelméről lehetőségeihez mérten mindent megtesz.

Az Olvasásklinika Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Legutóbbi bejegyzés

  1. Anyuka harmadikos kislánnyal Anyuka harmadikos kislánnyal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  2. Másodikos kisfiú Másodikos kisfiú bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  3. Van másik iskola 2014 Van másik iskola 2014 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  4. Kultúrfitnesz: A teher és a pálma Kultúrfitnesz: A teher és a pálma bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  5. Hogyan szerethetik meg a fiatalok az olvasást? Hogyan szerethetik meg a fiatalok az olvasást? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  6. Az olvasás világnapja Az olvasás világnapja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  7. A stresszmentesítő olvasásfejlesztő módszerről a Magyar Katolikus Rádió Nyelvédesanyánk című műsorában A stresszmentesítő olvasásfejlesztő módszerről a Magyar Katolikus Rádió Nyelvédesanyánk című műsorában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  8. Nők Lapja Café Nők Lapja Café bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
  9. ELIXIR magazin, Domján László rovata ELIXIR magazin, Domján László rovata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva